Multifunctionele kadaverwagens

Multifunctionele kadaverwagens – Uniek in zijn soort!

handy-caesar-I-III-V

Waardse Nistelrode heeft een tweetal compacte multifunctionele en zeer wendbare kadaverwagens op de markt gebracht die volledig geautomatiseerd zijn. Niet alleen het lieren van de zeug op de kadaverwagens gaat met een elektromotor, ook het rijden van de zeug naar buiten wordt ondersteund door een elektrische aandrijving.

Handy Caesar® I & V

De volledig geautomatiseerde kadaverwagen is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: Handy Caesar® I, een zware variant voor zeugen en Handy Caesar® V, een lichte variant  speciaal ontworpen voor vleesvarkens. Handy Caesar® I maakt het mogelijk om kadavers tot 350 kg op te lieren en te verplaatsen. De variant voor de vleesvarkens, Handy Caesar® V, kan maximaal 125 kilo aan.

Als de wagen niet in gebruik is, hangt deze aan een oplader; hetzelfde idee als bij een elektrische fiets. De twee accu’s leveren voldoende stroom om een zeug op te laden, buiten te rijden en het apparaat na het reinigen weer op te bergen.

Handy Caesar® III

Handy Caesar® III is speciaal ontworpen voor vleesvarkens en wordt gebruikt in groepshuisvesting. In tegenstelling tot Handy Caesar® I en V is de Handy Caesar® III niet electrisch verrijdbaar. Na het electrisch lieren van het vleesvarken dient de wagen handmatig te worden verplaatst.  Handy Caesar® III is uitgerust met een medicijnenbak en spuithouder.

handy-ceasar-1-150x150

Handy Caesar® I

handy-ceasar-5-150x150

Handy Caesar® III

handy-ceasar-3-150x150

Handy Caesar V kadaverwagen

kadavermachines