Accessoires Handy Caesar® I

Accessoires Handy Caesar ® I

Plateau

De ideale oplossing om zakken voer, nageboortes, zakken zaagsel etc. te vervoeren. Door deze accessoire hoeft er niet meer getild te worden met emmers of zware zakken. De plateau is gemakkelijk op het onderstel van de Handy Caesar ® I te plaatsen.

[supsystic-gallery id=5 position=center]

 

Lift

De lift is gemaakt om zonder belasting van rug en schouders en knieën de accessoires van de Handy Caesar ® I te wisselen. Het onderstel van de Handy Caesar ® I past onder de lift, waarna met de draaiknop het accessoire van het onderstel gelift kan worden. Het accessoire steunt volledig op de lift en u hoeft zelf niets te tillen. Hierna kan een ander accessoire op het onderstel bevestigd worden.

[supsystic-gallery id=6 position=center]

 

Hoek lader

Ligt het kadaver om de hoek en kunt u er niet goed bij? Door middel van deze accessoire is het mogelijk om de kadaver om de hoek te laden. Door de geleidingsrollen in het hulpstuk draait de kabel soepel om de hoek. Het kadaver wordt door de lier om de hoek getrokken waarna hij recht voor de Handy Caesar ® I ligt. Wanneer het kadaver recht voor de machine ligt, wordt het hulpstuk verwijderd en wordt het kadaver op de gewone manier opgetakeld.

[supsystic-gallery id=7 position=center]

 

Kadaver ton lift

Door de kadaver ton lift wordt het verplaatsen van de zware kadaver ton licht werk. Het hulpstuk wordt voor op de machine gezet en tegen de kadaver ton aangezet. Door middel van de lier wordt de kadaver ton van de grond af getild, u hoeft dus zelf niks te tillen! Hierna kan de kadaver ton gemakkelijk verreden worden door middel van de automatische Handy Caesar ® I.

[supsystic-gallery id=8 position=center]